Kermis in ’t Fortuin!

Kermis Wervershoof 2019 in ’t Fortuin!


Zaterdag 17 aug. De aftrap! Vanaf 21.00 staat de tap buiten, in de zaal, de tent en het café op volle oorlogssterkte! De podiums worden bezet door DJ Cees Weel, DJ Jesper en DJ Ron Laan! Rond de klok van 23.00 uur zal Rene Karst de kermis inluiden. Heb jij er in je vakantie ook op meegebruld!? ATJE voor de sfeer, de vakantie hit op veel vakantiebestemmingen! Maar ook zijn hit “Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist” mag niet ontbreken! Zorg dat je erbij bent!

Zondag 18 aug. Vanaf 13.00 opent de eerste bar buiten, 15.00 het café en om 18.00 de zaal! Op het buitenpodium starten we op veler verzoek om 14.00 lekker op tijd met een verlaat eerste deuntje met lokale helden/vader-en-zoon duo Clemens & Clemens! Na dit optreden slingert DJ Cees Weel de draaitafel aan! Om 20.30 betreedt de Queen Forever band zal iedereen verrassen met hun fantastische interpretatie van de legendarische Britse formatie ‘Queen’. De band speelt al je favoriete zoals: ‘Innuendo’, ‘Bohemian Rhapsody’ en de betoverende rockopera ‘Barcelona’ worden met passie en gemak uitgevoerd.
Niet alleen bootst de band het geluid van ‘Queen’ na, ze kleden zich ook als Queen, een geweldige act die je moet zien, horen en ervaren! het buitenpodium met een krankzinnig optreden! In de zaal maakt Sven the Pianoman Een live piano-entertainmentshow van Ras-entertainer Sven, hij voelt feilloos aan welke muziek werkt en bespeelt het publiek als geen ander. Op zijn vleugel speelt hij elke muziekstijl en geen verzoeknummer is te gek.
er vanaf 20.00 een geweldige show van en tussendoor treden OJKB “Ouwe Jongens Krentebrood”; presenteert de vetste hits uit de 90’s en 00’s, maar dan met dikke vette beats van nu erin gemixt. Stil staan is er niet bij wanneer Ouwe Jongens Krentebrood op het podium staat. Van Links naar Rechts, Zakken Zakken Zakken en Springen Springen Springen, OJKB is een gekkenhuis!
op, succes gegarandeerd met de vetste hits uit de 90’s en 00’s, maar dan met dikke vette beats van nu erin gemixt! In het café staan vanaf 20.00 Ron & Bika weer klaar om er een “refresh the 90’s” feestje van te maken!


Maandag 19 aug. Om 13.00 gaat de tap open en vanaf 15.00 staat Revive gepland! Denk aan The Beatles, Johnny Cash, the Rolling Stones, Elvis Presley etc. Deze vier super muzikale, jonge jongens uit Venhuizen doen de muziek uit de jaren 50 en 60 herleven! Om 20.00 start The Beatles Revolution. De zeer ervaren muzikanten van deze band zijn afkomstig uit Leeds in Noord-Engeland. Beatles Revolution probeert zowel de looks als het geluid van The Beatles zo goed mogelijk na te bootsen, daarbij gebruik makend van zoveel mogelijk instrumenten die door de Beatles zelf ook werden gebruikt. De band focust op begin jaren 60 met alle grote nummer één hits uit die tijd waarmee zij jong en oud aan weten te spreken.
Tijdens de afgelopen editie van Winterstoppop was het optreden van deze band een groot succes. En dat smaakt natuurlijk naar meer! Daarom keert het viertal terug naar Wervershoof!
Daarna draait DJ Cees Weel tot in de laatste uurtjes door. Vanaf 20.00 staat DJ Jacco Deen in het café achter de draaitafel met zijn Beste Hits! Om 20.00 neemt dé party band van Noord-Holland Phoenix je in de zaal mee op een muzikale reis door de tijd. Vanuit de vintage jaren ‘60, naar disco in ‘70 en via the very eighties en de foute nineties beland je in de zero’s met als eindstation de Top40! Afgewisseld met DJ Jacco Deen wordt dit weer een top avond!

Dinsdag 20 aug. Om 15.00 opent de eerste tap en om 16.00 staat Blue Star klaar. Opgericht in 1960 gaat Blue Star ook in 2019 nog onverminderd door met heerlijke classic rock! DJ Cees Weel zal de kermis samen met Pascal Redeker, die als echte Westfries als géén ander weet hoe je kermispubliek moet vermaken, buiten gaan afsluiten! In de zaal zal Phoenix er vanaf 20.00 weer één groot feest van maken. DJ Jacco Deen sluit de kermis in het café af met de beste hits uit de top 2000!

Foodplein!
Tijdens de kermis even je rust vinden onder het genot van een heerlijk hapje of drankje? Kom proeven, praten en bourgondisch genieten op ons Foodplein! Daar zorgen wij iedere dag vanaf 16:00 uur voor lekker en vers bereid eten! Maandag en dinsdag serveren wij op het Foodplein ook weer ouderwets lekkere biefstukken!!! Fijnproevers kunnen hier bovendien terecht voor speciaalbieren en mooie wijnen.
Ook dit jaar géén entree en munten die te gebruiken zijn bij de Quicksilverbar en ’t Fortuin! Op verzoek v/d gemeente kunnen jongeren van 18-25 jaar polsbandjes halen bij de muntenbalies (geldig legitimatiebewijs) om alcoholische dranken te verkrijgen. Op de fiets? Maak dan gebruik van de fietsenstalling op de Nijverheidsweg en bij De Gouw t.h.v. de Werenfridusschool

Wij wensen iedereen een gezellige en muzikale kermis!
Groeten Team ’t Fortuin!