Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tour d’Shoof Kroegspektakel

21 mei 2020

- €50,00

Café Van Rooijen, Hèt Café van Wervershoof en ’t Fortuin zijn sinds een aantal jaren verenigd in Come Together. Deze gezamenlijke organisatie staat garant voor al heel veel mooie evenementen. Op Hemelvaartsdag staat het Kroegspektakel gepland!

Toer d’Shoof Kroegspektakel is een veldtocht langs de horeca gelegenheden die langs de Dorpsstraat in Wervershoof gelegen zijn. Bij ieder etablissement moeten spelletjes worden uitgevoerd in teamverband. Een team bestaat uit maximaal vier personen. In ieder café/restaurant zal ieder team ongeveer een uur aanwezig zijn en zal ook worden voorzien van een hapje en een drankje tijdens de strijd. Deze strijd is competitief en zal bestaan uit snelheid, concentratie, kracht en enthousiasme. Het verkassen tussen de spelarena’s gebeurt per fiets. Let dus op, kom op de fiets!
De aanvang, en tevens uitleg, van Toer d’Shoof zal om 12:30 uur zijn bij ’t Fortuin. Het einde van deze veldtocht zal om 18:00 uur zijn. Het aansluitende eten, prijsuitreiking en feestavond zal plaatsvinden in één van de cafés! T.z.t. zal bekend zijn waar en hoe laat!

De kosten per team bedragen € 50,-. Daarbij inbegrepen is een hapje en een drankje bij iedere horeca-gelegenheid, een warme maaltijd en een deelnameshirt van de editie van Toer d’Shoof, hèt Kroegenspektakel van Wervershoof.
Het deelname formulier ligt vanaf 01-05-2020 bij de deelnemende partijen.

Gegevens

Datum:
21 mei 2020
Kosten:
€50,00

Gegevens

Datum:
21 mei 2020
Kosten:
€50,00