Kermis Wervershoof 2018!

Wij zijn er weer klaar voor! Vorig jaar was het nog improviseren maar dit jaar is ook ons gloednieuwe café helemaal klaar voor de kermis!

Vrijdag 17 aug. De aftrap met vanaf 22.00 in het café DJ Cees Weel met de beste kermishits!

Zaterdag 18 aug. Vanaf 21.00 staat de tap buiten, in de zaal, de tent en het café op volle oorlogssterkte! De podiums worden bezet door DJ Cees Weel, DJ Niek Zuidhoff en DJ Bob Huisman!

Zondag 19 aug. Vanaf 13.00 opent de eerste bar buiten, 15.00 het café en om 18.00 de zaal! Op het buitenpodium starten we op veler verzoek om 14.00 lekker op tijd met een verlaat eerste deuntje met lokale helden/vader-en-zoon duo Clemens & Clemens! Na dit optreden slingert DJ Cees Weel de draaitafel aan! Om 18.00 betreedt Ronnie Ruysdael het buitenpodium met een krankzinnig optreden! Hij gaat pas weg als het echt een feest is! In de zaal maken De Zingende Barmannen er vanaf 20.30 een geweldige show van met volop meezingers (Van Hazes tot aan Borsato en van Doemaar tot Jan Smit) en tussendoor treedt Lesley Williams op, succes gegarandeerd met het Hazes repertoire! In het café staat vanaf 20.00 DJ Dolphin weer klaar om iedereen gek te maken!

Maandag 20 aug. Om 13.00 gaat de tap open en vanaf 15.00 staat Revive gepland! Denk aan The Beatles, Johnny Cash, the Rolling Stones, Elvis Presley etc. Deze vier super muzikale, jonge jongens uit Venhuizen doen de muziek uit de jaren 50 en 60 herleven! Om 18.00 barst het feest los met de Snollebollekes met hits als “Links rechts”, “…En door”, “Lekker likkie” en natuurlijk “Vrouwkes”. Daarna draait DJ Cees Weel tot in de laatste uurtjes door. Vanaf 20.00 staat DJ Dolphin in het café achter de draaitafel met zijn Beste Hits! Om 20.30 neemt dé party band van Noord-Holland Phoenix je in de zaal mee op een muzikale reis door de tijd. Vanuit de vintage jaren ‘60, naar disco in ‘70 en via the very eighties en de foute nineties beland je in de zero’s met als eindstation de Top40! Afgewisseld met DJ Jacco Deen wordt dit weer een topavond!

Dinsdag 21 aug. Om 15.00 opent de eerste tap en om 17.00 staat Blue Star klaar. Opgericht in 1960 gaat Blue Star ook in 2018 nog onverminderd door met heerlijke classic rock! DJ Cees Weel zal de kermis samen met Pascal Redeker, die als echte Westfries als géén ander weet hoe je kermispubliek moet vermaken, buiten gaan afsluiten! In de zaal zal Phoenix er vanaf 20.30 weer één groot feest van maken. Rond 21.30 een onderbreking voor feesthitduo  René Karst & Stef Ekkel met o.a. “Liever te dik in de kist” en “We zijn nog beter als we dronken zijn”. DJ Jacco Deen sluit de kermis in het café af met de beste hits uit de top 2000!

Ook dit jaar géén entree, een nieuw foodplein en munten die te gebruiken zijn bij de Quicksilverbar en ’t Fortuin! Op verzoek v/d gemeente kunnen jongeren van 18-25 jaar polsbandjes halen bij de muntenbalies (geldig legitimatiebewijs) om alcoholische dranken te verkrijgen. Op de fiets? Maak dan gebruik van de bewaakte fietsenstalling op de Nijverheidsweg!

Wij wensen iedereen een gezellige, muzikale en hele zonnige kermis!

Groeten Team ’t Fortuin!