Proeven, Praten en vooral héél erg Genieten met Kermis Wervershoof 2016 in ’t Fortuin!

Ben jij er al klaar voor!? Na een heerlijke, enigszins wisselvallige zomervakantie is het weer tijd voor de gezelligste kermis van West-Friesland: kermis Wervershoof!

‘Drie keer scheepsrecht’ wat betreft het weer voor dit derde weekend van augustus.. Vorig jaar waren de weergoden ons wederom niet gezind met één (helaas drie dagen durend) buitje maar dit jaar verwachten we héél véél zon en hoge temperaturen!

Berg je koffer maar weer op maar laat die zomerkleding dus nog even uit de kast!

Na een week van verbouwen, opbouwen en installeren zijn wij van ’t Fortuin er in ieder geval klaar voor en hebben we er weer ontzettend veel zin in!

Vrijdag 19 augustus

GO SKIK heeft de KICK-OFF met de jaarlijkse kermisborrel. Vanaf 22.00 uur zal DJ Jacco de beste kermishits draaien! Zoals altijd is de entree € 5,00 incl. garderobe en is de leeftijd 16+.

Zaterdag 20 augustus

We gaan open voor het grote publiek!

Vanaf 21.00 uur staan de tap en medewerkers buiten, in de zaal, in de tent en in het café op volle oorlogssterkte om kermisvierend West-Friesland een prachtige avond te bezorgen.

De podiums worden bezet door DJ Niek, DJ Cees Weel en DJ Jacco. Drie DJ’s die precies weten wat een kermisganger horen wil!