Nieuw café!

Trots!
Dat zijn we op iedereen die zo hard heeft gewerkt om in vijf weken tijd en geheel nieuw “eet” café neer te zetten. En met een kermis tussendoor valt dat echt niet mee…
Een café helemaal van nu, niet voor ons, maar voor jou, voor jullie, voor U, voor ons allemaal! Want wat gaan we hier mooie dingen en momenten beleven.
De eerste feestjes, clubs en gasten hebben al gevierd, gelachen, geproefd en genoten.
De komende weken zetten we nog even de puntjes op de i. Vieren we besloten feestjes en proosten we met iedereen die heeft meegewerkt.
Vanaf woensdag 4 oktober zijn wij op woe, don, vrij, zat en zondag geopend met het eetcafé.Dagelijks vanaf 16.00 uur kan je terecht voor een lekkere dagspecial, gewoon een lekker borrelmoment, een lekker gerecht uit de kaart etc.
Houd onze agenda op onze website goed in de gaten voor leuke arrangementen, evenementen etc.
Het café is m.u.v. dinsdag de hele week geopend!
Wil je reserveren, wat wij aanraden, dan kan dat telefonisch of via de mail! 0228-581336/info@t-fortuin.nl
Heb je wat te vieren?! Wij hebben heel veel leuke verjaardags, bruiloft, bedrijfs of vriendenarrangementen voor je klaar liggen.
Gewoon lekker borrelen met vrienden en vriendinnen? Natuurlijk kan dat ook! Lekkere borrelhapjes, borrelplanken het is in huis! Samen met een speciaalbiertje van de tap of een lekker glas wijn wordt het zeker een gezellig borrelmoment!
De eerste high wine en High beer arrangementen staan gepland op 08 en 22 oktober! Wees er snel bij….

Graag tot ziens!
Frank en Karin