Promo beurs, Valentijnsdag en Weekendstarter! Ben jij er bij!?

11-02: PROMO beurs!

Op zondag 11 februari staan ook wij op de PROMO beurs in de Dars. Uiteraard vertellen we je daar alle info die je wilt weten over je verjaardag, bruiloft, baby shower, High Tea, High Wine & Beer! Ook mag je meedenken: weet jij een leuk, creatief, bijzonder, lekker gerecht dat volgens jou niet mag ontbreken op onze eetcafékaart? Kom dan naar onze stand, vul het formulier in, en wie weet maak jij kans op een 3-gangen Bourgondische proeverij voor 2 personen in het eetcafé. Het winnende gerechten plaatsen wij uiteraard ook in de komende menukaart!

 

14-02: Valentijnsdag!

Verras jij je stille liefde, goede vriend, waardevolle vriendin of je ouders die altijd paraat staan?!

Naast de gerechten van de kaart serveren wij een 3 gangen proeverijmenu. Een bourgondisch menu waarin wij bij iedere gang de tafel vol zetten met heerlijke gerechtjes om samen te delen.

€ 25,50 p.p. incl. ontvangst met glas cava!

 

16-02: Weekendstarter met Masja Verdonschot!

Schop je werkschoenen uit, gooi die koffer in de kast, zet je mobiel uit en trek die stropdas los…

Je weekend begint!

Trommel je vrienden bij elkaar!  Of je vriendinnen die je al veel te lang niet hebt gezien en schuif aan.

Of ontmoet je collega’s eens in een andere setting en proost samen op het weekend!

Vanaf 16.00 uur zijn wij open met het eetcafé. Vanaf 21.00 uur start de weekendstarter met live muziek van Masja Verdonschot. Uiteraard staan bij ons de borrels koud, de wijnen in de koeler en de bites (schalen met nacho’s, borrelplanken, snacks) voor jullie  klaar!

 

Iets te vieren?

Ben jij bijna jarig en loop je rond met plannen voor een feestje? Of ben je al bezig met de zomer en heb je plannen voor een geweldig tuinfeest, bbq etc.? Heb je zin in een leuke reünie? Wij hebben volop leuke ideeën en tips om er een geweldig  feest van te maken. Check of je favoriete datum nog beschikbaar is en na een  informeel gesprek zenden wij je graag een passend voorstel!

 

Tot ziens in ’t Fortuin!