Trendevent, Alice Springs, OVW Café, High wine/beer etc…..

Maart konden we niet beter afsluiten! Wat een mooie dagen met het 40 jarig jubileum van ’t Volksorkest! Mannen nogmaals gefeliciteerd! Ook waren er verjaardagen, kampioensfeestjes, etentjes met de kaartclub, high wine/beer arrangementen etc. April is net begonnen. We gaan heerlijk het voorjaar in en gaan ons zeker niet te vervelen. Veel leuke dingen staan gepland!

Zon. 07-04: Trend Event!

Kom kijken naar de nieuwste trends op het gebied van make up, mode, (zonne)brillen en kapsels.

De organisatie van deze modeshow is in handen van Rheino’s Hart to Beat, Snipps Haircompany en Schouten Juwelier en Opticien. Iedereen ontvangt bij binnenkomst een feestelijk glas bubbels en trendcheques van de deelnemende bedrijven. Er staan twee shows gepland. Om 14.30 en 16.00 uur. De zaal gaat open om 14.00 uur.

Nog géén entreekaart gekocht? Ze zijn verkrijgbaar bij de deelnemende bedrijven voor maar 2,50 euro! Entree is vanaf 10 jr.

Zaterdag 06-04: Kom in de Kas!

Een prachtig evenement waar ondernemers uit het Grootslag hun deuren openzetten voor het publiek!  Nieuw in het gebied  is de aardwarmtecentrale ECW GEO in Andijk. Hier wordt warmte gewonnen van circa 80 graden uit bronnen op twee km diepte. Via een leidingwerk van zeven km. wordt deze warmte naar elf glastuinbouwbedrijven gebracht en kunnen daarmee voor 40% van hun jaarlijkse warmtebehoefte voorzien! Ook ECW GEO opent zijn deuren . van 10.00 tot 16.00 ben je van harte welkom om een blik te werpen en vragen te stellen!  Aan de inwendige mens is ook gedacht. Wij serveren op het terras div. consumpties, appeltaart, soep van producten van telers uit het Grootslag etc. Tot ziens!

Donderdag 11-04: OVW Café met Jeffrey Oud van Weer als Nieuw “Niet lullen maar poetsen”

Jeffrey Oud is een man van vele talenten. Van geboren muzikant runt hij nu het snel groeiende Weer Als Nieuw, zijn eigen autopoetsbedrijf. Een carrièreswitch die zowel verwarring als bewondering oproept. Is zijn bestaan als muzikant nu voorbij? Op 11 april deelt hij zijn verhaal tijdens het OVW Café. Vanaf 18.00 zijn leden van de OVW weer van harte welkom!

Zaterdag 20-04: Easter High Wine/beer. (uitverkocht)

Helaas is deze speciale editie al geheel uitverkocht. De nieuwe data voor de middag arrangementen zijn wel alweer gepland. Op zondag 26 mei en zondag 16 juni kan je weer aanschuiven en genieten van mooie wijnen, lekkere bieren en smakelijke bijpassende lekkernijen!

Wees er snel bij!

26-04: KONINGSNACHT MET ALICE SPRINGS!!!

Vier Koning Willem z’n verjaardag in ’t Fortuin!

En met wat voor band?!

Na het succes van vorig jaar wederom weer op het podium: ALICE SPRINGS!

Dé Feest/Folk act van Nederland, ontstaan in rokerige kroegen in het noorden van het land en doorgegroeid naar de grote podia van Nederland!

Met een unieke, onderscheidende Ierse sound krijgt Alice Springs het publiek los!

Naast al het hedendaagse worden nummers van The Dubliners, The Pogues, Rowwen Hèze, John Denver en Johnny Cash omgezet naar eigen hand.

De Akoestische gitaar, banjo, viool, bas, trekzak en drumstel zorgen voor een volle unieke sound.
Zorg dat je erbij bent! En wat lekker, je hebt vast de volgende dag ook nog vrij!

27-04: KONINGSDAG!

Na een dag vol festiviteiten nagenieten in het eetcafé?

Vanaf 16.30 uur zijn we geopend voor een  dagspecial of ander gerecht van onze “Koningsdag” menukaart.

Voorkom teleurstellingen en reserveer tijdig je favoriete plek aan, voor of naast de bar, hoog, laag op de bank of bij het raam!

 

Vrolijke groet, Frank, Karin en team!