Westfries Cabaret, Winterstoppop, Pubquizz en Valentijnsdag!

De wintermaanden saai? Nee hoor, niet bij ons…..

 

28-01: Winterstoppop!

28 januari is het alweer tijd voor de 15e editie van het meest gevarieerde muziekfestival van de regio. Een jubileum, 15 jaar muziek van eigen bodem, opkomende talenten, getalenteerde rasmuzikanten en natuurlijk de welbekende Wervershoofse gezelligheid!
Van 14.30 tot 00.30 uur 19 bands, dus non stop muziek in café en zaal.

De entree € 7,- aan de deur komt ten goede aan de muzikanten.
LINE UP:

Daydream Heroes, Joost Meester, Brotherson, Masja Verdonschot, LA Bluesband, Megan Fleur, The Titanium White, Blue Flame, Kratje Bier, Drainage, Marlen, Just Wednesday, Swandalen, Fireproof, Joe’s Massa, Stereotypes, Moers en Edele Delen!

Dus zeker een goede reden voor jong, oud en liefhebber om aanwezig te zijn en te genieten van al deze talenten!

Eten kan in de proefkamer van ’t eetcafe! Een lekkere burger, kipspies, broodje kroket/fricandel of een broodje gezond….

De organisatie van dit jaarlijkse evenement is in handen van het super enthousiaste team van SMEW. Meer info www.smew.nl

 

04-02: Het Volksorkest op stoom!

Op zondag  04 februari  kan je weer genieten van een traditionele buffet/Westfriese cabaretavond.

’t Volksorkest, al  35 jaar beroemd en berucht in West-Friesland, het orkest, de bakermat  van het West-Fries muziektheater, zal de avond vullen met uiteraard eigen werk van toen en van nu, sterke verhalen, onvervalste West-Friese humor en een heuse quiz waarbij de gasten hun kennis van onze streektaal  kunnen testen.

Het wordt een avond van luisteren, lachen, meezingen en ontdekken wat je allemaal nog weet van oos mooie taaltje. Lekker genieten en ook een beetje meedoen. Uiteraard kan je ook weer  genieten van een heerlijk winterkostbuffet!

Theater op oigen durp onder het genot van een glaasje en een ouwerwis bordje eten en met poin in de buk van ’t lachen weer op huis an. Met het  Volksorkest op stoom komen we de winter wel deur!

Prois: € 48,50 p.p.  Inclusief consumpties, West-Fries winterbuffet (voor-, hoofd-, nagerecht) en cabaret voorstelling met Het Volksorkest op stoom! Een skoftig mooie muziek- en cabaret eivend!!

Graag reserveren via ’t Fortuin: 0228-581336 of info@t-fortuin.nl

 

09-02: Pub Quiz georganiseerd door Quiz Events QBWUA!

Ieder jaar weer een groot succes! De quiz is geschikt voor jong en oud, kenner en leek. Aan de hand van videobeelden worden vragen gesteld over uiteenlopende onderwerpen: geschiedenis, film, muziek, tv, kunst, wetenschap, showbizz, sport, noem maar op….alles kan voorbij komen. Het draait allemaal om parate kennis en een gezellige avond. Je kunt je inschrijven met een team van maximaal 4 personen. Deelname kost €  12,50 per team. Voor de winnaars is er naast de eeuwige roem ook nog een leuke prijs. De quiz begint om 20.30 uur, vanaf 20.00 uur is de zaal open. Vorig jaar was de quiz uitverkocht. Voorkom teleurstellingen, stel je team samen en meld je vast aan via www.quizevents.nl of www.t-fortuin.nl

 

14-02: Valentijnsdag!

Verras jij je stille liefde, goede vriend, waardevolle vriendin of je ouders die altijd paraat staan?!

Naast de gerechten van de kaart serveren wij een 3 gangen proeverijmenu om samen te delen en van te genieten!

 

Tot ziens in ’t Fortuin!